South of the Circle Key Kopen. South of the Circle Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop South of the Circle key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel South of the Circle rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een South of the Circle sleutel in Nederland is € 1.96

South of the Circle is een filmische, verhalende game. Het spel is ontwikkeld door State of Play en uitgegeven door 11 bit studios.

Het verhaal van South of the Circle speelt zich af tijdens de koude oorlog in de jaren 60. Terwijl de academicus Peter uit Camebridge probeert te overleven nadat zijn vliegtuig op Antarctica neerstort, flitsen zijn gedachten terug naar zijn relatie met Clara, een collega docent op de universiteit. Hierbij ontspint zich een verhaal waarin de consequenties van een politiek conflict invloed heeft op hun liefde en persoonlijke carrière. Zijn de keuzes uit het verleden wel echt gemeend, of zijn ze bedrieglijker dan je in eerste instantie verwacht. Spelen sommige herinneringen en beloften uit het verleden niet voor altijd een rol in het heden? In dit verhaal ontdek je steeds meer over het karakter van jouw personage.