Soul at Stake Key Kopen. Soul at Stake Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Soul at Stake key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Soul at Stake rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Soul at Stake sleutel in Nederland is € 2.99

Aan Soul at Stake heb je een spannende 1 tegen 4 survival horror game met een Oriëntaals thema, gemaakt en uitgebracht door Chongming Studio.

Er was ooit een aanlokkelijke legende waarin verteld werd dat iemand die het spel kon winnen, ontelbaar veel geld zou krijgen en dat het zijn/haar lot zou worden de machtigste te worden. Je hoeft alleen maar je ziel in te zetten. In de vreemde, levenloze setting proberen vier gokkers te ontsnappen aan de duivel, maar dit is tevergeefs; er is geen uitgang. Hun enige troef is het uitvoeren van een mysterieus verzegelingsritueel om de duivel te verdrijven en op die manier hun zielen te verlossen.

Een kwaadaardige val

Niemand weet dat dit gokken met je ziel niets anders is dan een val gezet door een geest genaamd Xi’E (uit In Search of the Supernatural, Jin Dynasty). Xi’E is kwaadaardig, maar hij is niet sterk genoeg om te doden. Daarom gebruikt hij de hebzucht in mensen om hen te verleiden met hun ziel te gokken, keer op keer.

Xi’E gebruikt zijn unieke krachten om illusies te bouwen die levensecht zijn, zodat de gokkers niet weten dat ze gevangen zijn. Voor degenen in de illusie lijkt het niets meer dan een spel van gokken, overleven en doden. De duivels jagen op de gokkers, die op hun beurt proberen de duivels te verdrijven. Echter, de duivels zijn ook arme zielen die gevangen worden gehouden door Xi’E.

Gokkers en duivels

Gokkers moeten beslissen of ze zich concentreren op de kaarthouders, het helpen van gewonde teamgenoten, ontsnappen met items of alleen op hun eigen kracht. Duivels moeten kiezen tussen jagen of af te wachten, direct aanvallen of sluipen. Door oneindig veel spelen verkennen de gokkers en duivels elkaar en de wereld om hen heen en worden constant sterker. Gokkers doen dit door het verzegelen van kaarthouders, en duivels door het vinden en doden van gokkers. Zo kunnen ze nieuwe krachten ontdekken om net iets langer te overleven en nog een gok te kunnen wagen.