Sons of the Forest Key Kopen. Sons of the Forest Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Sons of the Forest key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Sons of the Forest rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 25-02-2024 voor een Sons of the Forest sleutel in Nederland is € 9.67

Sons of the Forest is een door Endnight Games Ltd ontwikkelde en door Newnight uitgegeven open-world survival horror game. Het idee is dat je op een ver afgelegen eiland op missie bent om een vermiste miljonair op te sporen. Dit eiland blijkt echter overspoeld te zijn met kannibaal achtige monsters. Je bent op jezelf aangewezen om te overleven in deze enge wereld.

De gameplay

Het spel begint met dat je een helikopter crash op het eiland hebt overleefd. Wat er dan gaat gebeuren, is in jouw eigen handen. Het leuke aan het spel is dat je alles om je heen moet gebruiken om te overleven. Je moet echter wel goed zoeken en nadenken om de juiste materialen te kunnen vinden, wat het spel uitdagend maakt. Wat ook leuk is, en het spel een stuk lastiger maakt, is dat je ook rekening moet houden met de seizoenen die voorbij komen. Elk seizoen brengt specifiek uitdagingen met zich. Zo is de winter vreselijk koud, en de zomer ontzettend warm. Wat in dat kader misschien fijn is om te weten, is dat je ook een kamp kan creëren, om jezelf te beschermen tegen de weerselementen. Maar niet te lang blijven treuzelen, want je bent natuurlijk wel op een missie!

Graphics

De game ziet er mooi uit en wanneer het bloederig wordt, wordt het ook echt bloederig. Hierdoor voel je echt de spanning en de noodzaak om ervoor te zorgen dat je het eiland levend kan verlaten.

Tips

Je kan aan het beging van de game de gewenste moeilijkheidsgraad kiezen. Maar let op, als je spijt krijgt, kan je deze gaandeweg niet meer aanpassen. Het is wellicht een idee om makkelijk te beginnen, zodat je het eiland eerst rustig kan verkennen. De game kan je alleen spelen of in multiplayer mode.