Sonic Origins Key Kopen. Sonic Origins Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Sonic Origins key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Sonic Origins rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Sonic Origins sleutel in Nederland is € 12.59

Sonic Origins is een langverwachte remaster waar je legendarische Sonic spellen kunt beleven. Beleef de leuke klassieke avonturen van Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic CD en Sonic 3 & Knuckles. De ontwikkelaar en uitgever van de Sonic Origins remaster is SEGA. Het is een 2D Platformer spel die onder de action, adventure en casual genres valt.

Verzamelde avonturen van Sonic

In deze remaster worden alle iconische avonturen van Sonic the Hedgehog en de andere welbekende personages verzamelt. Geniet dan van de legendarische landschappen, werelden en bosses zoals je deed in je jonge jaren. Van de populaire Green Hill Zone tot de Death Egg Robot die heel verraderlijk is. Probeer de sinistere plannen van de slechte Doctor Robotnik te dwarsbomen door je geheugen te versnellen.

Al deze schitterende avonturen kun je nu opnieuw beleven, dit keer in high definition. Ook bevat de nieuwe geremasterde Sonic Origins nieuwe gebieden om te verkennen, extra bijzondere animaties en een nieuwe jubileummodus. Het doel van deze spellen zijn om verschillende spannende missies te voltooien. Ze krijgt de speler munten die verzamelt kunnen worden om nieuwe inhoud en uitdagingen te ontgrendelen. Zo kun je ook speciale podia via het museum ontgrendelen.

Nieuwe items en jubileummodus

Spelers kunnen kiezen voor een StarDash pack die enorm veel voordelen bied. Zo wordt de Mirror-modus ontgrendeld en wordt de playthru aangepast met een gethematiseerde Letterbox achtergrond. Ook zul je 100 bonusmunten krijgen om van een aantal nieuwe items te genieten.

Je kunt ervoor kiezen om een weg te banen door de vele landschappen en zones. In de klassieke modus speel je in de originele resolutie. Ook kun je Spin Dash gebruiken terwijl je beperkte levens heb. In de jubileummodus heb je onbeperkte levens en heeft het een vernieuwde resolutie.