Sonic Frontiers Key Kopen. Sonic Frontiers Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Sonic Frontiers key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Sonic Frontiers rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Sonic Frontiers sleutel in Nederland is € 19.79

Hou je schrap want ’s werelds bekendste egel komt aangerend! Sonic is weer helemaal terug in het actievolle avontuur Sonic Frontiers. Dit spel is ontwikkeld door Sonic Team en wordt uitgebracht door SEGA.

Sonic is terug!

Knipper met je ogen en je mist hem! Sonic scheurt er vandoor in een open wereld vol hindernissen. Er zijn vijf eilanden te verkennen die boordevol geheime gangen zitten. Baan je een weg doorheen puzzels om zo handige objecten te verzamelen. De oude beschavingen van de Starfall eilanden worden aangevallen door mysterieuze robots.

Enkel Sonic kan hier een einde aan brengen! Er zijn verschillende bekende figuren die je zullen bijstaan met raad en daad. Beklim de oude ruïnes, de hoogste bergtoppen of ga vissen in zee. Je weet maar nooit wat je zult ontdekken om de geheimen van de Starfall eilanden te ontrafelen.

Snel, sneller, snelst

Sonic voelde nog nooit zo snel aan! Sonic Frontiers is een goede test voor je reflexen want je wil nergens tegen botsen. De open wereld ziet er prachtig uit en kent veel verschillende terreinen. Verken verlaten snelwegen, eeuwenoude bossen of berggebieden. Het is uitkijken geblazen want de robots laten je niet met rust. Sommige robots zijn zelfs even snel als Sonic en kun je enkel verslaan door ze te verslaan in een race.

Herkenbare beats

Al sinds 1991 is Sonic de koning van de snelheid. Er zitten dan ook enkele leuke verwijzingen naar de oude avonturen van de blauwe egel. Denk bijvoorbeeld aan alle klassieke nummers, die in een nieuw hip jasje zijn gestopt. De muziek matcht perfect met de snelheid van de animaties. Waar wacht je nog op?