Sonic Forces Key Kopen. Sonic Forces Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Sonic Forces key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Sonic Forces rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Sonic Forces sleutel in Nederland is € 7.88

Sonic van nu

Vanaf het begin toont Sonic Forces een aantal kwesties die kenmerkend zijn voor de komende reis: de aanhoudende tutorial berichten onderbreken uw eerste sprint langs een kronkelige weg, de filmische overgangssequenties die u van het ene pad naar het volgende brengen, waardoor u een waarnemer wordt , niet een actieve deelnemer, en als je op het punt staat om je te verroeren in de vreugde van je gekke voorwaartse actie, eindigt het podium. In dit 3D Sonic-spel probeert ontwikkelaar Sonic Team de formule van games als Sonic Generations en Sonic Colors te herhalen.
In het verhaal van de game wordt Sonic opnieuw betrokken bij een strijd tegen Dr. Eggman – dit keer over het lot van de wereld. De medeplichtige wetenschapper rekruteert de expertise van een machtige entiteit die bekend staat als Infinite, die hij gebruikt om korte metten te maken met de blauwe egel. Zes maanden gaan voorbij en Dr. Eggman heeft bijna de hele planeet overgenomen, waardoor Sonic en zijn vrienden in een moeilijke positie blijven. Om de dreiging te bestrijden, komt een groep van vrijheidsstrijders, bestaande uit Sonic, een jongere versie van hemzelf, het grootste deel van zijn ondersteunende rol, en een nieuw personage dat je persoonlijk creëert en aanpast – simpelweg “de Rookie” genoemd – samen.

Unieke eigenschappen

  • Een opwindend gevoel van snelheid en actie wanneer beweging werkt zoals u dat wilt
  • De speelstijlen van personages onderscheiden zich van elkaar
  • Het opnieuw spelen van niveaus om S-rangen te bereiken of complete uitdagingen kan lonend zijn