Sonic Colors Ultimate Key Kopen. Sonic Colors Ultimate Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Sonic Colors Ultimate key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Sonic Colors Ultimate rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Sonic Colors Ultimate sleutel in Nederland is € 22.02

Sonic Colors Ultimate is een Single Player platform game ontworpen door Sega. Het is een remastered versie van de gekende game en biedt een pak betere visuals, nieuwe game modes en betere controls.

Beter en sneller dan ooit

Sonic Colors werd voor het eerst gereleased voor de Wii Console in 2010 en is een platform game die Sonic volgt door zijn uitdaging om Doctor Eggman tegen te houden een buitenaards ras tot slaaf te maken en de wereld te veroveren.

Wisp power-ups

De gameplay is zeer gelijklopend met andere Sonic games en introduceert nu Wisps, waarmee je Sonic transformeert en je vijanden verslaat.

Jouw doel in deze game is de Wisps te bevrijden van Eggman. Om dit te doen zal je met Sonic het interstellair pretpark van Eggman moeten verkennen, uitgestrekt over maar liefst 5 planeten en in elk van deze planeten zal je de krachtbron moeten vernietigen.

Uitdagende boss gevechten

Elke planeet heeft zes levels en een boss level. In deze boss levels zal je oog in oog komen te staan met robots.
Wanneer je een level hebt beëindigd zal je een score krijgen en terwijl je progressie maakt in het spel, zullen meer planeten beschikbaar worden.

Bij het beëindigen van alle planeten zal er zich een bonusplaneet ontgrendelen en kan je het verhaal tot een goed einde brengen.

Dankzij de verbluffende graphics, de vernieuwde controls en verbeterde gameplay biedt deze game je nu de ultieme Sonic Colors ervaring. Ga mee met Sonic op deze verbluffende reis en geniet van non stop actie!