Song of Farca Key Kopen. Song of Farca Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Song of Farca key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Song of Farca rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Song of Farca sleutel in Nederland is € 2.02

Song of Farca is een mysterie- en avontuurspel dat is ontwikkeld door Wooden Monkeys en is uitgegeven door Alawar Premium, East2West Games.

Song of Farca speelt zich af in een nabije toekomst waar technologie niet alleen een onderdeel is van het dagelijks leven. Zoeken naar aanwijzingen op plaats delict, bewijs verzamelen, interviews houden met verdachten en omgaan met de gevolgen van uw acties zijn slechts enkele van de taken waarmee u te maken krijgt. Zelfs terwijl criminele bendes nog steeds vechten om de sterke bedrijven af ​​te houden, gaat de stad Farca een cyberpunk-toekomst in. Er is een groeiend besef onder hen dat het tijdperk van welvaart dat ze hebben gekend, is beëindigd. Je speelt als Isabella Song, een privédetective die door de vele facties van de stad moet navigeren en de meest gecompliceerde misdaden moet onderzoeken, die op het eerste gezicht allemaal niets met elkaar te maken hebben.

Speel dit spel en ontdek dat het een duister en bruut detectiveverhaal is met een Black Mirror-achtige sfeer van digitale dominantie!