Soldat 2 Key Kopen. Soldat 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Soldat 2 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Soldat 2 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 28-05-2023 voor een Soldat 2 sleutel in Nederland is € 5.74

Soldat 2 best te omschrijven als multiplayer Sonic met machinegeweren, Soldat 2 is een 2.5D deathmatch-shooter gebaseerd op de klassieke Soldat met teamspelmodussen, dat is ontwikkeld en geproduceerd door Transhuman Design.

Een directe opvolger van de 2D-multiplayer-shooter Soldat die begin jaren 2000 de internet- en LAN-party’s stormenderhand veroverde.

Soldat 2 is bedoeld om de standaard Soldat-gameplay-ervaring na te bootsen met nieuwe en verbeterde inhoud. Aanpassing en modding zullen een kernfunctie zijn met procedureel gegenereerde niveaus, aangepaste spelregels en modi, wapens, voertuigen, structuren en een gevechtssimulator-sandbox. Soldat 2 streeft ernaar een krachtig platform te worden voor op maat gemaakte inhoud, mods en andere Soldat-achtige games.