Solasta Crown of the Magister Key Kopen. Solasta Crown of the Magister Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Solasta Crown of the Magister key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Solasta Crown of the Magister rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Solasta Crown of the Magister sleutel in Nederland is € 5.08

Rol voor initiatief, grijp kansen, beheer de locatie van de speler en de verticaliteit van het slagveld in deze aankomende Turn-Based Tactical RPG gebaseerd op de SRD 5.1 Ruleset. In Solasta maak je de keuzes, dobbelstenen bepalen je lot. Ontwikkeld en geproduceerd door
Tactical Adventures.

Rol voor initiatief, grijp kansen, beheer de locatie van de speler en de verticaliteit van het slagveld. Bereid je voor op de laatste slag en gooi mogelijk een natuurlijke 20 op dat sleutelmoment van de strijd.

In Solasta bestuur je vier helden, elk met unieke vaardigheden die elkaar aanvullen. Elke held drukt zichzelf uit in het avontuur, waardoor elke actie en dialoogkeuze een dynamisch onderdeel van het verhaal wordt. Spelers zullen hun helden creëren net zoals ze dat in een pen-en-papier-spel zouden doen door hun ras, klasse, persoonlijkheid en rollen voor hun statistieken te kiezen.

Jij maakt de keuzes, dobbelstenen bepalen je lot.