Sniper Ghost Warrior Contracts Key Kopen. Sniper Ghost Warrior Contracts Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Sniper Ghost Warrior Contracts

Vergelijk prijzen en koop Sniper Ghost Warrior Contracts key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Sniper Ghost Warrior Contracts rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Sniper Ghost Warrior Contracts is een first person sluipschutter game dat zich afspeelt in Siberie. Het spel is ontwikkeld en uitgegeven door CI-spellen.

In de game neemt de speler een contract aan om een missie als sluipschutter uit te voeren. Naast het hoofddoel zijn er verschillende side quests waarbij de speler extra bonuspunten kan verdienen. De levels zijn opnieuw te spelen waarbij de speler een andere benadering kan uitproberen, en hierdoor weer extra bonuspunten verdient. In het spel zijn er honderden manieren om de doelen te bereiken

Een klassieke gesloten wereld

In tegenstelling tot eerdere delen van Sniper Ghost Warrior, speelt het spel zich niet meer af in een open wereld. De nadruk ligt op tactische oplossingen in kleinere gebieden. Hierbij is er de keuze uit single player opdrachten of multiplayer actie. Snipen in Siberie betekend witte landschappen, afgewisseld door bossen en geheime basissen verscholen tussen de bergen.

Nieuwe gadgets en online mappen

Naast het snipergeweer kan de speler gebruik maken van nieuwe gadgets zoals drones, kleefbommen en een externe snipertorentje. Ook het gebruik van giftig gas behoort tot de mogelijkheid. Naast snipen is het mogelijk om te kiezen voor een stealth benadering. Gebruik je bonussen om de wapens te upgraden en pas altijd op voor de vijandelijke sluipschutters. Eenmaal een doelwit gevonden moet de speler rekening houden met de afstand, wind, en soort kogel, en mag daarmee geen geluid maken omdat de tegenstander je dan snel weet te vinden. Een nieuw ontworpen HUD helpt de speler om de tegenstanders te markeren en ze op deze manier beter te ontlopen of te verslaan. Hierdoor bevat het spel veel afwisseling