Sniper Elite V2 Remastered Key Kopen. Sniper Elite V2 Remastered Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Sniper Elite V2 Remastered key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Sniper Elite V2 Remastered rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Sniper Elite V2 Remastered sleutel in Nederland is € 5.02

Sniper Elite V2 Remastered is een game ontwikkeld door Rebellion Developments. De releasedatum van het spel is 14 mei 2019. Het spel wat al eerder uitkwam in 2012 wordt uitgebracht voor de pc, Playstation 4 de Xbox one en de Nintendo Switch. Sniper Elite V2 Remastered is een single player action /shooter game. Vanuit het third-person shooter perspectief is het belangrijk dat je gebruik maakt van sluipacties in plaats van keiharde actie.

Wat dit spel uniek maakt

Het spel is een geremasterde versie van de succesvolle game uit 2012. Karl Fairburne keert terug naar de frontline. Waar in de donkere dagen voor het einde van de Tweede Wereldoorlog, één kogel de geschiedenis kan veranderen. Te midden van de ruïnes van Berlijn kom je veel nieuwe functies tegen met moderne graphics en spannende content.

Gebruik authentieke wapens en besluip je doelwit. Wees geduldig, gebruik je sluipactie en je slimme tactieken om zo je missie te behalen. Het is een race tegen de klok, jij moet voorkomen dat het ontwikkelen van de Duitse V-2 Raket plaats vindt. Zorg dat de technologie van deze raket niet in de verkeerde handen valt. Laat elk schot een treffer zijn! Probeer ongezien je vijanden te verschalken.

Wat is er beter aan de game

Rebellion beloofd betere graphics, maar daarnaast ook een nieuwe fotomodus en zeven nieuwe speelbare personages. Het is inclusief alle DLC – ‘Doel: Führer’ met alle DLC-missies, kaarten en wapens. Multiplayer en co-op – dus ga online de strijd aan in zeven modi voor 16 spelers of speel samen met een vriend in 4 spannende co-opmodi.