Sniper Elite 5 Key Kopen. Sniper Elite 5 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Sniper Elite 5 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Sniper Elite 5 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Sniper Elite 5 sleutel in Nederland is € 11.69

Kruip in de huid van een sluipschutter. Kruip door het gras en richt op de vijand. In Sniper Elite 5 dompel je jezelf onder in de ruwe tijd van de Tweede Wereldoorlog. Als Amerikaanse infanterist ga je op pad om Europa van de beruchte Nazi’s te bevrijden.

Slow-motion

Sniper Elite 5 is het vervolg op een succesvolle reeks. Nu echter met nog beter graphics en verbeterde wapenhandeling. Dit is de vijfde game in de reeks ontwikkeld door Rebellion. Rebellion staat voor mooie slow-motion schoten met meer dan genoeg bloed. Tijdens de campaign ben jij de sluipschutter die probeert de wereld weer een stukje veiliger te maken.

Wat is er anders?

Deze game is super interessant door zijn geweldige animaties. Wanneer je een schot gelost hebt, zul je de kogel volgen met het beeld. Op het moment dat de kogel de vijand raakt zie je gedetailleerd welke delen van het lichaam beschadigt worden. Hierdoor geeft  het spel een levensechte ervaring.

Multiplayer

Invasie modus is een geweldige toevoeging aan het spel. In deze modus kun je samen met iemand de verhalenlijn spelen. Of je kunt in de game van iemand anders duiken.  Deze gamemode is intens. Jij bent namelijk bezig met de missie terwijl een echt persoon probeert jouw uitschakelen. In deze gamemode moet je dus altijd goed om je heen blijven kijken. Het wordt dus een gevecht tussen twee snipers.

Het verhaal

Het verhaal achter het spel bevindt zich aan het eind van de Tweede Wereldoorlog. Tijdens het spel ben jij onderdeel van een Amerikaanse landmacht divisie. Het doel is om de Atlantikwall te verzwakken. Dit is de verdedigingslijn van de Nazi’s langs de Europese west kust. Wanneer de hoofdfiguur in Frankrijk aankomt infiltreert hij meteen in een groep van  de SS. Tijdens deze undercover operatie zal je meerdere doelen moeten uitschakelen, maar dit moet natuurlijk wel allemaal in het grootste geheim. Want als je gepakt wordt…