Sniper Elite 4 Key Kopen. Sniper Elite 4 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Sniper Elite 4 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Sniper Elite 4 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Sniper Elite 4 sleutel in Nederland is € 3.76

Knallen maar

Elke campagnemissie neemt je mee naar een grote kaart ergens in Italië tijdens de Tweede Wereldoorlog-denk na over Battlefield-afmetingen of een beetje groter – en zet een aantal nazi-plannen op om te worden verijdeld. Er is geen stem in je oor die je bevelen geeft of zegt dat je ijzig moet blijven: je staat alleen voor een aantal AI-soldaten die meerdere primaire en secundaire doelen bewaken (blaas deze op, vind deze informatie, dood deze vent, enzovoort) ). Tot uw beschikking zijn een verrekijker om vijanden mee te taggen, een sluipschuttersgeweer, een SMG en een pistool, medkits, mijnen en net zoveel satchelladingen als je dat nodig hebt.

Afhankelijk van je instellingen is snipen zo eenvoudig of moeilijk als je wilt. Je kunt ballistiek helemaal verwijderen – kogels gaan altijd waar het dradenkruis elkaar kruist – of bevatten zwaartekracht en wind in de vergelijking. Ongeacht hoe complex je het maakt, het uitlaten van je ademhaling vertraagt de tijd en produceert een grote rode doos die je laat zien waar je kogel zal raken, dus het is nog steeds niet moeilijk om iemand in de gaten te houden.

Unieke eigenschappen

  • Een flinke verbetering op Sniper Elite 3 die freeform-spel omarmt, wordt beter in co-op en laat ons vooral dingen van heel ver fotograferen.