Slipways Key Kopen. Slipways Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Slipways key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Slipways rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 28-05-2023 voor een Slipways sleutel in Nederland is € 8.99

Slipways is een van de snelste, meest intelligente, complexe en zeer herspeelbare games die zijn ontwikkeld en uitgegeven door Beetlewing.

Met Slipways kun je de beste delen van een ruimtelijke strategie comprimeren, terwijl je toch rekening houdt met microgestie en een plotselinge leercurve. Door deze unieke mix van strategie en puzzels, kun je een sectie snel voltooien terwijl je toch profiteert van een uitgebreide leerervaring vol moeilijke beslissingen. Je kunt andere planeten koloniseren, maar zorg ervoor dat je verstandig kiest als het gaat om industrieën, en leun dan achterover en ontspan terwijl je planeten de vruchten plukken. Het is niet nodig om oorlog te voeren als het hele universum tot je beschikking staat. De normale spelmodus geeft je 25 jaar om het beste rijk op te bouwen dat je kunt, maar er zijn ook andere opties. In de oneindige modus kun je spelen zolang je je kracht kunt behouden, terwijl je in de zandmodus vrijuit kunt experimenteren, terwijl je in de geklasseerde spellen je vaardigheden kunt testen tegen andere spelers van over de hele wereld op wereldwijde kaarten die worden gegenereerd vooraf.

Speel Slipways, het meest ontspannende spel!