Slipstream Key Kopen. Slipstream Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Slipstream key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Slipstream rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 07-06-2023 voor een Slipstream sleutel in Nederland is € 2

Slipstream is een racespel geïnspireerd op de beelden, muziek, games en auto’s uit de late jaren ’80 en vroege jaren ’90. Het is gebouwd op een aangepaste game-engine, met een authentiek retro gevoel en unieke graphics. De soundtrack, gebaseerd op synthpop- en jazzfusion-invloeden, geeft de toon aan voor een race op verschillende exotische locaties van over de hele wereld, waaronder steden, woestijnen, bossen, bergen en stranden. Drifting en slipstreaming maken dit rijspel multidimensioneel en zorgen voor een spannende en constant uitdagende speelervaring.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Slipstream tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Slipstream op Keysforgames.nl