Slime Rancher 2 Key Kopen. Slime Rancher 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Slime Rancher 2 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Slime Rancher 2 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 07-06-2023 voor een Slime Rancher 2 sleutel in Nederland is € 6.66

Slime Rancher 2 is een avontuurlijk simulatiespel waarin je oude geheimen probeert te ontdekken samen met je slijmerige vrienden. Het spel is ontwikkeld en uitgebracht door Monomi Park.

In dit langverwachte vervolg op de avonturen van Beatrix LeBeau kun je tal van nieuwe gebieden verkennen, van de Slime Sea tot Rainbow Island. Deze gebieden zitten boordevol nieuwe slijmerige wezentjes die je kunt verzamelen. Bouw een grote boerderij uit met een conservatorium. Daar kun je de mysterieuze diertjes in een habitat stoppen. Breng de wezentjes groot, geef ze tijdig eten en voor je het weet lopen er kleintjes rond. Er zijn tal van nieuwe figuren om te ontdekken, elk met eigen karakteristieke vaardigheden.

Geef elk slijmpje het juiste eten en ze produceren ‘Plorts’, een grondstof die je voor heel wat geld kunt verkopen. Gebruik het geld om je boerderij groter en efficiënter te maken. De eilanden zijn bedekt met gebouwen van oude beschavingen. Aan jou om uit te zoeken wat er met de beschavingen is gebeurd en hoe je de oude technologie kunt benutten op je boerderij.

Grafisch kent Slime Rancher 2 een grote upgrade tegenover zijn voorganger. Het lijkt wel alsof je een droomwereld binnenstapt waarin alles bomvol heldere kleuren is geschilderd. De slijmpjes zien er enorm schattig uit en reageren op alles wat je doet. Geef je ze niet op tijd eten of heb je een te klein hok gemaakt? Dan worden ze humeurig en proberen ze te ontsnappen. Heb jij de skills om een echte Slime Rancher te worden?