Slay the Spire Key Kopen. Slay the Spire Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Slay the Spire key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Slay the Spire rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Slay the Spire sleutel in Nederland is € 4.29

Slay the Spire, een strategisch kaartspel

Slay the Spire combineert het rouguelike genre met een kaartspel voor 1 of 2 spelers. Sinds november 2017 is de game verkrijgbaar voor Windows, Mac OSX en Linux besturingssystemen. Het spel is ontwikkeld en uitgegeven door Mega Crit Games. Het spel speelt zich af in een steeds wisselende torenspits. Het doel is om de toren te beklimmen en daarbij de verschillende vijanden te verslaan. Hiervoor selecteert de speler een set magische kaarten naar keuze waarbij strategie een grote rol speelt. Kaarten die goed samenwerken maken het eenvoudiger om de vijand te verslaan en de top te bereiken. Kies voor een eenvoudig pad, of voor een riskant pad voor een hogere beloning.

Dynamic deck buildig

Tijdens ieder spel kies je de gewenste magische kaarten uit de honderden aanwezige mogelijkheden. In de toekomst zullen er extra kaarten aan het speldeck worden toegevoegd. Gebruik de kaarten tegen de verschillende vijanden en wisselende eindbazen. Maak kennis met hun enorme krachten en neutraliseer deze door de juiste kaarten te gebruiken. Ontdek de honderden krachtige relikwieën in de torenspits en verbeter de spelmogelijkheden. In combinatie met de juiste kaarten ontstaat er een krachtig wapen. Gebruik je de relikwie verkeerd da zal de kracht zich tegen de speler gaan keren.

Het spel beschik over 200+ volledig ingevoerde kaarten en 50 unieke keuzes om te strijden. Het spel wordt procedureel gemaakt wat inhoud dat het spel iedere keer een unieke spelsituatie zal geven en herhaling is uitgesloten. Beklim de drie etages van de torenspits waar de eindbaas zal wachten op het beslissende gevecht.