Sky Haven Key Kopen. Sky Haven Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Sky Haven key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Sky Haven rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Sky Haven sleutel in Nederland is € 9.99

In Sky Haven heb jij het allemaal voor het zeggen. Bouw het ultieme vliegveld door onderzoek te verrichten, ontwikkelingen uit te voeren en je te specialiseren in verschillende vluchten en aanbiedingen. Richt jij je op discounters om zoveel mogelijk vluchten te kunnen bieden of wordt jij een aanbieder van exclusieve vluchten? Het is geheel aan jou welke kant je op gaat in deze Airport-Tycoon ontwikkeld door Real Welders.

Werk het uit tot in detail.

Het bouwen en ontwikkelen van een vliegveld is geen gemakkelijke taak. In Sky Haven moet je met alles rekening houden om reizigers de beste ervaring te bieden en voldoende inkomsten te genereren om uit te groeien tot de mooiste en grootste luchthaven.

Van de ontvangsthal tot incheckbalies, Landingsbanen en vervoer op en rond het vliegveld. Maar ook het plannen van vluchten, aansluiten van vliegmaatschappijen en prijzen moeten nauwkeurig in het oog gehouden worden als jij de beste wilt worden.