Skull & Bones Key Kopen. Skull & Bones Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Skull & Bones key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Skull & Bones rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-03-2024 voor een Skull & Bones sleutel in Nederland is € 43.02

Skulls & Bones is een tactische actie videospel met zijn setting in een open wereld met een visie vanuit de derde persoon.
Het is het eerste spel wat gecreëerd wordt onder leiding van Ubisoft Singapore en zal in 2019 worden uitgebracht door Ubisoft voor de Xbox One, Microsoft Windows en Playstation 4. Met uitbreidingen voor de Playstation 4 Pro en Xbox One X.

HET VERHAAL

In de hoogtijdagen van de piraten speel je in Skull & Bones een ambitieuze, beginnende piraat die de gratie van de koning geweigerd heeft.

Met niks te verliezen vaar je van de Caribische Eilanden naar de Indische Zee, waar exotische en ongetemde idyllische wateren met vele schatten en rijkdommen op je wachten.

Deze idyllische wateren zijn echter ook een slagveld waar ver reikende koloniën, machtige handels bedrijven en meedogenloze piraten bendes fel concurreren voor hun deel van al deze waardevolle schatten.

SPELWIJZE

Jouw doel in Skulls & Bones is om jezelf te ontwikkelen tot een piraat kapitein door middel van onder andere het bouwen van een vloot oorlogsschepen die je kan aanpassen, azen naar lucratieve handelsroutes en het verslaan van andere bendes piraten.

Vanuit je veilige schuilplaats kun je je bemanning rekruteren, het schip van je dromen aanpassen en de laatste geruchten oppikken voordat je vertrekt om je stempel op de wereld te drukken.

Met elke succesvolle overval vergroot je je rijkdom en reputatie
en zal je worden uitgedaagd door andere spelers.

Alleen varen wordt dus gevaarlijk. Je overleving zal op de lange termijn afhangen van je vermogen om samen met de andere spelers de machtigste piraten bende te vormen.