Skul The Hero Slayer Key Kopen. Skul The Hero Slayer Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Skul The Hero Slayer

Vergelijk prijzen en koop Skul The Hero Slayer key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Skul The Hero Slayer rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Een spel met een schattig schedeltje

Southpaw games heeft het ontwikkeld en het spel is uitgegeven door Neowitz, beiden uit Korea.
Een schattige kleine schedel personage, Skul: De Heldendoder. We hebben al lang geleden een piek bereikt van mooie brokkelige pleinen en spellen die daaromheen gebouwd werden, dit is anders.

Het is een schurken spel, waarin je in een grote demon tempel wedergeboren wordt wanneer je sterft, met een zak vol met paarse valuta die je kunt gebruiken om een aantal attributen te verbeteren als je het spel weer probeert. Uniek voor je held is de mogelijkheid om zijn eigenlijke hoofd te verwijderen en naar vijanden te gooien, voordat je er achteraan rent om het te verzamelen, of je teleporteert naar de plek waar het is geland.

Een alternatieve wereld, maar teleporteren?

Terwijl het teleporteren naar je eigen schedel klinkt als de basis van een puzzel-platform, is dat niet wat Skul is. Je hoeft nooit je eigen hoofd in een wasserette te laten vallen om een afgesloten kelder te bereiken, of je schedel in een dienkarretje te sturen om onverwacht op de eettafel van een maffiabaas terecht te komen.

In plaats daarvan is Skul een ruimtebesparend vechtspel dat zich afspeelt in een fantasiewereld, waarin je vijanden in willekeurige arena’s verslaat om deuren te openen en door hoofdstukken te gaan. Je kunt je schedel gooien alsof het een benige handgranaat is, maar ook met je zwaard slaan en ontwijkend langs aanvallende vijanden glippen.

De gevechten zijn mooi om te zien

De gevechten voelen fris en gezond aan, waarbij de goed getekende vijanden gracieus hun aanvallen telegraferen met animaties, zodat je op de top van je spel een parcours door de kamers kunt uitstippelen zonder een klap uit te delen.

En dat is niet eens het punt van het spel. Er zijn tientallen schedels waarmee je de eerste schedel kunt vervangen, elk met nieuwe krachten en mogelijkheden. Verwissel je gewone schedel voor de schedel van de mummie en in ruil voor een verminderde bewegingssnelheid krijg je een pistool en wordt je ongevoelig voor schade door vallen – je bent een mummie.
Als je de wolfs-schedel gebruikt, kun je je sneller verplaatsen, schade veroorzaken als je springt en een krachtige klauw aanval uitvoeren. De schedel van de minotaurus geeft je een effectrijke vaardigheid op de grond, die handig is voor gebundelde vijanden. De nar kan messen gooien die ontploffen.

Veel schedels maken het spannend

De verscheidenheid aan schedels is enorm, met de krachtigste die minder vaak verschijnen dan de meer gewone. Nieuwe schedels duiken op in begraafplaatsen die om de vier of vijf kamers verschijnen of, als je verder bent gekomen om een hulpvaardig vossen-karakter te redden, kunnen ze meer direct worden opgepikt. Afhankelijk van met welke je begint of welke je vindt, zal het spel zich anders vormen, waarbij je ofwel dicht bij de vijanden moet komen om ze dood te porren, de lucht in moet gaan, ofwel terug moet hangen voor aanvallen.

Veel vijanden ook

Hier voelt het alsof de slanke verscheidenheid aan vijanden in deze versie van het spel niet overeenkomt met het assortiment aan schedels. Als laatste duivelse soldaat die je hebt achtergelaten, vecht je tegen een menselijk leger dat voornamelijk bestaat uit veevoeder, met een paar kruisboog sluipschutters en tweevoudige bruten. De natuur keert zich ook tegen je. Bomen komen tot leven, beschadigd door het paarse spul dat je gebruikt om je vaardigheden te verbeteren, en krijgen de magische mogelijkheid om scherpe wortels van een afstand door de grond te sturen, of om hete, roze gifgasbommen om zich heen te gooien.

Maar al te vaak plaatst de vorm van het spel de vijanden op lastig te bereiken richels, of spruit het vijanden die zijn ontworpen om op armlengte te worden gehouden en andere die je van dicht bij moet bestrijden. Bepaalde vallen, zoals doornige wijnstokken, bestaan om te voorkomen dat je te lang op één plek blijft staan, maar andere, zoals de planten die met tussenpozen projectielen spuwen, lijken uit een ander spel te komen.

Het spel zou met meer snelheid beter zijn

Dit alles wil zeggen dat in deze versie, Skul niet zo goed stroomt als het zou kunnen. Een zwakke schedel, of gewoon een schedel die je niet graag gebruikt, verpest een bepaalde run vanaf het begin – het voelt als vergif dat moet worden behandeld direct na de ademhaling. En de beloningen die je ontgrendelt als je paarse punten opbouwt, zijn zo incrementeel dat ze nauwelijks merkbaar zijn.

Skul heeft nog niet gevonden waar de balans is. Dit zijn allemaal kleine problemen, die hopelijk in toekomstige releases zullen verbeteren. Skul’s ontluikende selectie van verwisselbare hoofden plaatst de koude hand van willekeurigheid in het hart van dit verrukkelijke en kleurrijke schurkenspel.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Skul The Hero Slayer tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Skul The Hero Slayer op Keysforgames.nl