Sixtar Gate STARTRAIL Key Kopen. Sixtar Gate STARTRAIL Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Sixtar Gate STARTRAIL key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Sixtar Gate STARTRAIL rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 07-06-2023 voor een Sixtar Gate STARTRAIL sleutel in Nederland is € 4.06

In Sixstar Gate: Startrail kan je genieten van een fris en nieuw soort ritmespel. Deze game is voor de keyboard en de gameplay heeft een interessante ruimte-exploratie achtergrond. Hier ben je kapitein van een wetenschapsschip Ausflug met Shii als je betrouwbare navigator. Verkent samen het zeer enorme Sixstar-systeem. Neem een kijkje in het verhaal van Sixstar door het Adventure-modus te gebruiken. Je kunt ook samen met andere spelers spelen in coop-modus.

Ervaar een nieuwe soort ritmespel

Deze ritmespel is een verfrissende ervaring, het implementeert een nieuwe gate system. De poorten gaan open en dicht met de flow van de muziek. Hierdoor zal de speler altijd alert moeten zijn. De game behoort tot de action, indie en casual genres. De ontwikkelaars van deze ritmespel zijn Lyrebird studio en Magical Works. De uitgever is CFK Co, Ltd. Het bevat heel veel ritmegames muziek van artiesten.