Silt Key Kopen. Silt Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Silt key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Silt rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Silt sleutel in Nederland is € 5.39

Silt is een donkere atmosferische horror spel waar je puzzels moet oplossen. Het speelt zich af in de schrijnende oceaanafgrond. Reis dieper in de duisternis en ontrafel verschillende lang vergeten mysteries. Hier kun je de gevaarlijke wateren verkennen en de zeedieren bezitten.

Dit spel valt onder de indie, adventure en de puzzel platformer genres. De ontwikkelaar van Silt is Spiral Circus Games en de uitgever is Fireshine Games.

Ervaar het verhaal van een duiker

In deze surrealistische onderwater-avonturenspel is de speler een duiker die de diepte afspeurt. Het doel is om de duisternis in te reizen en mysteries te ontdekken. Ga op avontuur in een wereld vol met vreemde organismen, ancient machines en onontgonnen ruïnes die verborgen zijn onder het wateroppervlakte.

Ontmoet gigantische diepzee goliaths en monsters in overleef in deze duistere wereld. In het midden van de abyss vind je een geheimzinnige verontrustende kracht.