Sid Meiers Civilization 3 Complete Key Kopen. Sid Meiers Civilization 3 Complete Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Sid Meiers Civilization 3 Complete key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Sid Meiers Civilization 3 Complete rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 03-12-2023 voor een Sid Meiers Civilization 3 Complete sleutel in Nederland is € 4.04

In Sid Meier’s Civilization III: Complete Edition ga je op een ontdekkingsreis in een nog mooiere wereld dan die die we voorheen in eerdere versies zagen. Als speler is het je taak een beschaving uit te bouwen met alles wat erbij hoort: een overheid, een legermacht, onderdrukkers en het volk.

Door de leeftijd van het spel is de prijs ervan niet zo hoog meer. Via het gameplatform Steam kan het spel al vanaf vijf euro worden gekocht. Het spel staat in elk geval garant voor uren speelplezier. Daarnaast zijn de systeemeisen van het spel, door die oudere leeftijd, ook niet meer zo hoog. De minimale eisen zijn dat de computer een Windows 98 / 2000 of XP versie bevat of een betere en 128 MB RAM geheugen is nodig. Daarmee is dit één van de kleinere games in zijn genre in het huidige gamecircuit.

Ontwikkeling en bijzonderheden

Sid Meier’s Civilization III: Complete Edition is een spel dat werd ontwikkeld door Feraxis Games, bekend van de Sid Meier Civilization reeks. Die reeks bestaat inmiddels uit negentien games (uitbreidingen inclusief). Deze editie werd uitgegeven door 2K Games. De game werd voor het eerst uitgebracht in 2001 en is daarmee één van de oudere nog steeds populaire games. Het spel gooit hoge ogen in de ranking lijsten en critici zijn er erg positief over. Door de hoge leeftijd zijn dus prijs en minimale vereisten niet zo hoog. Uiteraard is door die ouderdom ook het beeld en vooral de manier waarop het spel is gemaakt niet wat we vandaag gewoon zijn van games.

Waar we tegenwoordig een spel als het ware echt kunnen meebeleven krijgen we bij Sid Meier’s Civilization III: Complete Edition nog wel het zicht en besef op het feit dat het een spel is en we achter een scherm zitten. Toch zorgen de vele features en manieren om ht spel te kunnen winnen ervoor dat de game verslavend werkt. Daarom is het aangewezen, bij eender welk spel, om af en toe even te pauzeren, de benen te strekken en de ogen wat rust te gunnen. Wanneer de speler zich hierop toe weet te leggen kan hij vlot en met veel plezier uren met Sid Meier’s Civilization games doorbrengen.