Shovel Knight Pocket Dungeon Key Kopen. Shovel Knight Pocket Dungeon Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Shovel Knight Pocket Dungeon key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Shovel Knight Pocket Dungeon rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 07-06-2023 voor een Shovel Knight Pocket Dungeon sleutel in Nederland is € 8.99

Shovel Knight Pocket Dungeon is een actievolle en avontuurlijke indie-game uitgegeven door Yacht Club Games. Het is ontwikkeld door Yacht Club Games samen met VINE.

De besturing is simpel: je bestuurt Shovel Knight of een van de 12 andere speelbare personages en verplaatst ze in vier richtingen over een 8×8-raster, terwijl blokken en Shovel Knight-vijanden uit de hemel vallen als tetrominos in Tetris.

Het is allemaal heel eenvoudig en intuïtief: je kunt vijanden en blokken opruimen door ze aan te vallen, maar elke keer dat je een aanval uitvoert krijg je ook schade die gelijk is aan de offensieve statistieken van die vijand (met als belangrijkste uitzondering als je aanval een dodelijke slag is op je doel).

Dit alles op de melodie van een ongelooflijke soundtrack die bijna volledig bestaat uit moderne arrangementen van de klassieke Shovel Knight-soundtrack, met ook een paar geweldige nieuwe nummers voor de nieuwe ridders.