Shortest Trip to Earth Key Kopen. Shortest Trip to Earth Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Shortest Trip to Earth

Vergelijk prijzen en koop Shortest Trip to Earth key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Shortest Trip to Earth rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Shortest Trip is een spel over het rondrijden in een ruimte, het verkennen van prachtige buitenaardse werelden en het overleven van de ervaring.

Geïnspireerd door Star Control II en FTL, samen met andere meesterwerken uit het ruimteavontuur, zoals de Firefly. Spelontwerp door een van de ontwikkelaars van Teleglitch: Die More Edition.

De kortste reis naar de aarde is een ruimteschipsimulator gericht op verkenning, scheepsmanagement en tactische veldslagen. Begeef je op een gevaarlijke reis die je meeneemt door het universum tegen de achtergrond van een woedende intergalactische oorlog.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Shortest Trip to Earth tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Shortest Trip to Earth op Keysforgames.nl