Shooty Fruity CD Key code kopen

Shooty Fruity, een fruit schietgame, waarbij jij fruit moet sorteren en scannen om je winkel te verdedigen tegen fruit dat niet meer wil luisteren naar zijn eigenaar. Dit is een game waarmee je ook regelmatig eens zal kunnen lachen. Wat zeker niet betekent dat het gemakkelijk is, je zal zeer zeker leren multitasken.

Je hebt de mogelijkheid om opdrachten aan te nemen en nieuwe wapens te ontdekken. Deze wapens kan je dan vervolgens upgraden om je te verdedigen tegen het gevaarlijke fruit. Ook boosts en explosieven zullen je helpen in dit absurde, maar toch zeer aangenaam avontuur.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Shooty Fruity tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Shooty Fruity op Keysforgames.nl