Shining Resonance Refrain Key Kopen. Shining Resonance Refrain Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Shining Resonance Refrain key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Shining Resonance Refrain rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 28-05-2023 voor een Shining Resonance Refrain sleutel in Nederland is € 2.84

Shining Resonance Refrain is een Japanse roleplaying game vol avontuur. Het spel is ontwikkeld en gepubliceerd door SEGA.

Het verhaal

Lang geleden leefden de elfen in harmonie met de draken, maar de vrede duurde niet lang. Een goddelijke kracht met de naam Deus probeerde de wereld te vernietigen. De elfen splitsen zich op in 2 facties. Zij die verbonden waren met de draken en de volgelingen van Deus. Na een langdurige, bloedige oorlog werd Deus verslagen, maar tegen een hoge prijs. De draken waren nagenoeg uitgestorven en het eens zo levendige Alfheim was veranderd in een kale woestenij. Eeuwen later begon het leven terug te keren naar Alfheim en stichten de mensen er een koninkrijk met de naam Astoria.

Meer dan 1000 jaar na de oorlog gaat iedereen er vanuit dat de draken zijn uitgestorven. Maar niks is minder waar. Yuma Ilvern is een jongen wiens ziel is verstrengeld met die van een draak. En niet zo maar een draak. Shining Dragon is de krachtigste draak van allemaal. De jongen is gevangen genomen door een nieuwe vijand, de Empire. Hij zit gevangen in complete duisternis totdat een meisje hem komt redden. Yuma besluit om zijn kracht te gebruiken om de Empire te verslaan.

Gameplay

Samen met Sonia (de kroonprinses van Astoria) en de Dragoneers gaat Yuma de strijd aan met de Empire. Tijdens het gevecht neem je de controle over van 1 van de groepsleden. Hierdoor kun je de speciale aanvallen en vaardigheden van dat karakter gebruiken. De andere groepsleden vechten uit zichzelf. Geef iedereen de juiste orders om het gevecht te winnen.

Yuma kan tijdens het gevecht veranderen in een draak. Naarmate je verder komt in het spel kan Yuma een krachtigere vorm van de draak aannemen die de kracht van de hele groep vergroot. In eerste instantie zijn de klauwen het belangrijkste wapen van de draak, maar in zijn krachtige vorm krijgt hij speciale aanvallen die enorm veel schade aan kunnen richten.

Red Astoria met behulp van je vrienden en ontketen de kracht in jezelf.