Shiness The Lightning Kingdom CD Key code kopen

Shiness: The Lightning Kingdom is een actie rollenspel. Het spel is ontwikkeld door enigami en is uitgegeven door Focus Home Interactive. De release van Shiness: The Lightning Kingdom vond plaats op 18 april 2017.

Je zult als Chado door een interactieve wereld reizen met een vliegende boot. Tijdens het reizen kom je terecht in een gevecht tussen verschillende rijken. Chado kan dit mogelijk oplossen met behulp van Shiness, een magisch geest die alleen hij kan zien. Zorg ervoor dat je jouw vaardigheden maximaal ontwikkeld: vechten en magie. Deze vaardigheden zal je hard nodig hebben om de verschillende missies die het spel te bieden heeft te kunnen voltooien.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Shiness The Lightning Kingdom tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Shiness The Lightning Kingdom op Keysforgames.nl