Shin Megami Tensei 3 Nocturne HD Remaster Key Kopen. Shin Megami Tensei 3 Nocturne HD Remaster Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Shin Megami Tensei 3 Nocturne HD Remaster

Vergelijk prijzen en koop Shin Megami Tensei 3 Nocturne HD Remaster key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Shin Megami Tensei 3 Nocturne HD Remaster rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Shin Megami Tensei 3 Nocturne HD Remaster is een Aziatische single player RPG, die is gemaakt door Atlus, en uitgeven door Sega. Het is een veel geprezen Atlus klassieker, die je innerlijke demoon wakker maakt. De game bevat gewelddadige elementen zoals moord, maar toch blijft het zien van bloed beperkt. Daarnaast komen er provocerende dialogen in terug. In deze remaster editie zijn de modellen en achtergronden volledig herwerkt in 3D, en zijn er extra moeilijkheidsgraden toegevoegd. Ook kun je de game opslaan wanneer je maar wilt. Je kunt nu ook kiezen tussen Japanse en Engelse stemmen.

Het verhaal

Je begint met een normale dag in Tokio, waarin alles zijn gangetje lijkt te gaan. Maar je zal al snel zien dat er een etherische apocalyps wordt ingeroepen. Je zal in een wereld van chaos terecht komen, waarin de overblijfselen worden opgeslokt. Een demonische revolutie zal alles overnemen in het gebroken Tokio. Er zal een gevecht ontstaan tussen goden en demonen, zoals we die uit vele boeken kennen. De keuzes die je maakt zullen enorm belangrijk zijn, het kan leven, dood of wedergeboorte betekenen. Het zal bepalen wie de overwinning binnensleept.

Sfeer en beleving

Shin Megami Tensei 3 Nocturne HD Remaster toont je de typische Aziatische graphics in manga stijl. Dit zal de sfeer en beleving van de game perfect overbrengen. Voor wie de originele versie heeft gespeeld is deze remaster editie zeker ook een aanrader. Niet alleen dankzij de nieuwe toevoegingen en grafische updates, maar ook omdat het een verhaal is die je gewoon wilt herbeleven. Wanneer je voor de “Chronicle Edition” kiest, krijg je de beschikking over een alternatieve verhaallijn die je kunt spelen met Raidou Kuzunoha. De remaster is gewoon heel goed uitgewerkt, en dan ook zeker het aanschaffen waard.