Shieldwall Key Kopen. Shieldwall Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Shieldwall key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Shieldwall rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Shieldwall sleutel in Nederland is € 5.93

Wave Light Games werkt al bijna zes jaar in zijn eigen baan. Sinds de release van Demon’s Rise heeft de ontwikkelaar turn-based strategiespellen gemaakt die allemaal uit hetzelfde hout gesneden voelen, maar niet bepaald op een slechte manier. Shieldwall is hier het nieuwste voorbeeld van. Hoewel deze game een soort groots verhaal belooft, voelt het meestal als hetzelfde losse maar bevredigende tactiekspel dat je gewend bent van Wave Light Games.

Slapdash strategie

Als je nog nooit een release van Wave Light Games hebt gespeeld, kan het even wennen zijn, en Shieldwall is daarop geen uitzondering. Dit spel is niet iets dat we in het minst knap of gepolijst zouden noemen. Personages lopen stijf rond in omgevingen en het kan even duren voordat ze hun bewegingen animeren terwijl het spel probeert te achterhalen hoe dobbelstenen achter de schermen worden gegooid.

Het resultaat hiervan is dat je Shieldwall misschien binnengaat zonder veel plezier te verwachten, maar ondanks zijn ruige uiterlijk heeft deze game een manier om je voor zich te winnen. Hoe ruw de game er ook uitziet en animeert, de hex-gebaseerde strategie heeft eigenlijk een aantal nette systemen, compleet met een uitgebreide reeks eenheden die je kunt gebruiken die allemaal uniek en interessant aanvoelen.

Kies je lot

In de kern gaat Shieldwall over het voeren van turn-based gevechten met een groep van zes helden naar keuze. Er wordt een licht verhaal verteld via dialoogvensters om deze gevechten te contextualiseren, maar het grootste deel van de game speelt zich af op het slagveld. In deze gevechten moet je de actiepunten van je helden beheren en dekking gebruiken om vijandelijke zwakheden te exploiteren.

Dit verschilt niet al te veel van andere Wave Light uitgaven of van tactiekspellen in het algemeen. De enige echte draai die deze game probeert te geven, is door lichte spelboekelementen toe te voegen aan de campagne, en als we licht bedoelen, bedoelen we vrij onopvallend. Tijdens bepaalde expositie-dumps voorafgaand aan missies, krijg je misschien een keuze tussen twee acties voorafgaand aan een gevecht, maar geen van deze lijkt enige waarneembare gevolgen te hebben voor veel van alles behalve het landschap voor je volgende gevecht.

Freewheelen is leuk

Als Shieldwall Chronicles vertrouwde tactische mechanica gebruikt en een matige, kies je eigen avonturenmonteur heeft, dan roept dat de vraag op: wat is er goed aan deze game? Sommige mensen zullen misschien zeggen dat er hier niets is om van te genieten, maar dat zou het vermogen van deze game om je er plezier mee te laten hebben volledig teniet te doen. Het klinkt misschien raar, maar Shieldwall is inderdaad een geweldige tijd, want het is ronduit beter dan de meeste games om je in staat te stellen plezier te hebben met alles wat het te bieden heeft, misschien zelfs zo erg dat al het andere buiten de boot valt.

Het is geen probleem dat deze game houten animaties en boilerplate-mechanica heeft, want ik kan er ook een barbaarse eenheid mee besturen die ook kan veranderen in een weerwolf die je kunt inruilen voor een ijsmagiër die de volgende keer dat je speelt ijsgolems oproept. Het maakt niet uit met wie je je gezelschap in- en uitfietst, ze zitten altijd op het juiste niveau, dus je hoeft je geen zorgen te maken over goed of voorzichtig spelen. Je kunt gewoon spelen. En met een cast die dingen kan doen als teleporteren over de kaart of wijnstokken oproepen om vijandige strijders uit te schakelen – voelt het echt fris en leuk om gewoon met deze personages te kunnen spelen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Shieldwall tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Shieldwall op Keysforgames.nl