ShellShock Live Key Kopen. ShellShock Live Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop ShellShock Live key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel ShellShock Live rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 27-09-2023 voor een ShellShock Live sleutel in Nederland is € 1.62

Shellshock Live is een online artilleriespel gevuld met “veel te veel wapens”, “veel modes” en goed… geruïneerde vriendschappen. De game biedt zowel de mogelijkheid om tanks in singleplayer- als multiplayer-mode op te blazen en is een echte klap voor je geld, vooral als je alle content in aanmerking neemt.

Het opstellen van de doelstellingen

Shellshock Live is gebaseerd op een gameplay-concept dat in vele jaren veel herhalingen heeft gekend: Kies het bullet-traject, kies de kracht van de lancering en… schieten. Missen betekent dat je je doel moet aanpassen, terwijl rakend meestal betekent dat je doel beweegt en dat je je doel toch moet aanpassen. Op dit punt pakt Shellshock de formule op en maakt deze in plaats van te veranderen zo compleet mogelijk.

Wapens zijn bijvoorbeeld de gebruikelijke in soortgelijke games, zoals rollende shots, 3-weg shots, enzovoort. Maar Shellshock voegt zijn eigen wapens toe, zodat we zelf katten kunnen schieten, viskommen en een hele reeks vreemde projectielen waar we nog nooit aan hebben gedacht. Het is vaak onmogelijk om te begrijpen wat een nieuw projectiel doet voordat je er zelfs maar op schiet, maar het ontdekken van nieuwe wapens om je tegenstanders af te breken is een deel van de charme van de game.

Gerechtigheid regent van bovenaf!

Shellshock Live biedt zowel online wedstrijden, offline schermutselingen en een aantal singleplayer-missies die meer als een grote tutorial fungeren. Schermutselingen zijn zeer aanpasbaar, zowel online als offline, en bieden veel modifiers, gamemodi en de mogelijkheid om de moeilijkheid van de bots van de game aan te passen. Een interessante touch wordt gegeven door de mogelijkheid om bepaalde modifiers actief te maken, die speciale evenementen aan de wedstrijd toevoegen: Portals voor kogels om door te gaan, barrières, drones, medische pick-ups…

Afhankelijk van het aantal spelers en de gekozen spelmodus kunnen wedstrijden echt rommelig worden, vooral op meer ingewikkelde kaarten met de speciale “evenementen” die hierboven worden beschreven. Geluk kan een grote rol spelen in dit soort wedstrijden, maar evenwichtiger kan worden opgezet door het aantal tanks te verminderen, de juiste kaarten te kiezen en uiteindelijk portals, schilden en dergelijke te verwijderen.