shapez.io Key Kopen. shapez.io Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop shapez.io key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel shapez.io rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 28-05-2023 voor een shapez.io sleutel in Nederland is € 0.3

Shapez.io van Tobias Springer is een spel dat draait om fabrieken, die verschillende vormen produceren en combineren die aan de centrale hub moeten worden geleverd: zo simpel is het. Er is een mooie verscheidenheid aan machines die de standaardvormen veranderen in verschillende, complexe vormen die nodig zijn om door te gaan naar het volgende niveau, evenals een upgrademenu dat uw machines kan versnellen.

Gameplay

In de eerste paar uur van Shapez.io haal je vormen uit knooppunten van cirkels en vierkanten en breng je ze naar de hub. De logge progressie van de vormen eindigt als ze worden ingeslikt en opgeborgen om te worden geconsumeerd voor glorieuze levels en upgrades. Deze vooruitgang wordt gemarkeerd door een Pavloviaanse bel en een opstartscherm, een nieuw gebouw tot je beschikking om eerst de vormen doormidden te snijden, ze dan te draaien, ze vervolgens te leren kleuren, en oh de kleuren die je zult creëren! Van de heldere basiskleuren rood, blauw en groen creëer je majestueus magenta, cynisch cyaan, belachelijk geel en glorieus complex wit.

Het draait allemaal om logistiek

De niveaus zijn progressief, dus je verliest geen van uw huidige machines. In plaats daarvan krijg je nieuwe machines, nieuwe variëteiten en nieuwe functies om het doel van het level te bereiken. Om de machines te upgraden, moet je meerdere vormen verzamelen, afhankelijk van het niveau.

De graphics en het geluidsontwerp zijn vrij eenvoudig, maar laten we eerlijk zijn: wie speelt automatiseringsgames voor de graphics en het geluidsontwerp? Het belangrijkste is de gameplay, die boeiend, eenvoudig en leuk is. Elke nieuwe machine en machinevariëteit voegt iets nieuws toe, en met de blauwdruktool kunnen machines worden gemaakt die andere machines en distributiemethoden kunnen bouwen, zoals banden, splitters en tunnels. Van deze machines kun je nog meer machines bouwen, waardoor je snel de omvang en reikwijdte van je producties kunt uitbreiden. Het draait allemaal om logistiek, het beheren van productielijnen, het beheren van machines en het verzamelen van die vormen!

Voer de machine!

Nieuwe spelers in het genre raken misschien een beetje verdwaald met het concept, maar deze game is de best mogelijke introductie tot het genre. In vergelijkbare spellen, zoals Factorio, moet de speler zich naast het verzamelen van een enorme hoeveelheid grondstoffen ook concentreren op het verdedigen van zijn fabriek tegen externe bedreigingen, het creëren van verschillende soorten verdediging en het veranderen van zijn productielijn. De enige zorg in shapez.io is uw lijn, dus je hoeft niet na te denken over micromanaging-bronnen of het beschermen van uw tools.