Shadows Awakening CD Key code kopen

Over dit spel

Shadows: Awakening is een singleplayer-RPG met real-time tactische gevechten. Je neemt de controle over een demon opgeroepen uit de Shadow Realm om de zielen van overleden helden over te nemen en te en beginnen aan een avontuur met uitdagende gameplay, een aangrijpende verhaallijn en betoverende graphics. Verzamel je feest, beheer krachtige helden en gebruik hun vaardigheden om je voordeel te doen. Maar wie heeft de leiding… de demon of de zielen die hij heeft opgegeten? Het is aan jou om een grote bedreiging te dwarsbomen en de wereld te redden, of om het in een complete ramp te dopen…

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Shadows Awakening tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Shadows Awakening op Keysforgames.nl