Shadowrun Trilogy Key Kopen. Shadowrun Trilogy Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Shadowrun Trilogy key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Shadowrun Trilogy rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 28-05-2023 voor een Shadowrun Trilogy sleutel in Nederland is € 5.09

De unieke cyberpunk-ontmoet-fantasiewereld van Shadowrun heeft sinds de oprichting bijna 25 jaar geleden een enorme cultstatus gekregen. Maker Jordan Weisman keert terug naar de wereld van Shadowrun en moderniseert deze klassieke game-setting als een singleplayer, turn-based tactische RPG. In de stadsuitbreiding van de metroplex in Seattle zet de zoektocht naar een mysterieuze moordenaar je op een pad dat leidt van de donkerste sloppenwijken naar de krachtigste megacorps van de stad.
Je moet voorzichtig zijn, de hulp inroepen van andere hardlopers en de krachtige krachten van technologie en magie beheersen om ongeschonden uit de schaduwen van Seattle te komen.

Shadowrun Dragonfall – Director Cut

In 2012 keerde de magie terug naar onze wereld en ontwaakte krachtige wezens van mythen en legenden. Onder hen was de Grote Draak Feuerschwinge, die zonder waarschuwing uit de bergen van Duitsland tevoorschijn kwam en vuur, dood en onnoemelijke vernietiging over het platteland ontketende. Het kostte de Duitse troepen bijna vier maanden om haar uiteindelijk neer te schieten – en toen ze dat deden, werd hun overwinning bekend als The Dragonfall.

Het is 42 jaar later – 2054 – en de wereld is veranderd. Ongecontroleerde technologische vooruitgang heeft de grens tussen mens en machine doen vervagen. Elfen en trollen lopen onder ons, meedogenloze bedrijven laten de wereld droogbloeden, en Feuerschwinge’s terreurbewind is slechts een vage herinnering. Duitsland is versplinterd – een stabiele anarchie die bekend staat als de “Flux State” controleert de stad Berlijn. Het is een plek waar macht kortstondig is, bijna alles kan, en de juiste verbindingen kunnen het verschil zijn tussen succes en honger. Voor jou en je team van door de strijd gehavende schaduwlopers is er geen betere plek om snel geld te verdienen.

Nu komt er een nieuwe dreiging op, een die onnoemelijke chaos en verwoesting zou kunnen betekenen. Een die u en uw team binnenkort aan de verkeerde kant van een dodelijke samenzwering brengt. De enige aanwijzing: gefluister van de Dragonfall. Geruchten dat de Grote Draak Feuerschwinge misschien nog leeft, wachtend op het juiste moment om terug te keren…