Shadow Warrior 3 Key Kopen. Shadow Warrior 3 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Shadow Warrior 3 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Shadow Warrior 3 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 07-06-2023 voor een Shadow Warrior 3 sleutel in Nederland is € 8.99

Shadow Warrior 3 is een avontuurlijke actiegame die zich afspeelt in Azië. Het spel is ontwikkeld door Flying Wild Hog en wordt uitgebracht door Devolver Digital.

Een moeilijke opdracht

Lo Wang is een gevallen leider die samen met zijn voormalige werknemer Orochi Zilla een onwaarschijnlijke missie aangaan. Ze zijn namelijk op zoek om een eeuwenoude draak te zoeken en te vangen. De draak zit vast in een mythische gevangenis. Lo Wang is gewapend met messen en geweren en zal onbekende landschappen doorkruisen op zoek naar het machtige wezen. Daarnaast moet hij ook op zoek naar het masker van een dode god, een drakenei en almachtige magie. Alleen zo kan hij de apocalypse tegenhouden. Lijkt eenvoudig, toch?

Spannende combat

Met een unieke combinatie van vuurkracht en precieze slagen met je katana, maak je elke vijand een kopje kleiner. De demonische machten doen er alles aan om je te stoppen. Goed inschatten dus wanneer je van dichtbij of veraf aanvalt is de boodschap. Je kunt op muren lopen, kort door de lucht zweven en met de nieuwe grijphaak lanceer je jezelf naar de hoogste gebieden. Er zijn spectaculaire finishing moves waarmee je je tegenstanders de genadeslag toedient. Deze genadeslag geeft je een eigenschap van de veroverde vijand waarmee je unieke krachten kunt loslaten.

Japanse folklore

Baan je een weg door een fantasievolle versie van Azië waar magie en technologie gecombineerd worden door samurai en demonen die zijn gebaseerd op Japanse folklore. De omgevingen staan vol gevaarlijke structuren en apparaten die je kunt activeren om je te helpen bij het gevecht. Tijdens het vechten krijg je steeds leuke one-liners te horen van Lo Wang. De actie wordt dan ook naadloos afgewisseld met humor.