Shadow Tactics Blades of the Shogun Aikos Choice Key Kopen. Shadow Tactics Blades of the Shogun Aikos Choice Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Shadow Tactics Blades of the Shogun Aikos Choice key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Shadow Tactics Blades of the Shogun Aikos Choice rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 28-05-2023 voor een Shadow Tactics Blades of the Shogun Aikos Choice sleutel in Nederland is € 0.69

Shadow Tactics Blades Aikos Choice is een single-player strategiespel onwikkeld door Mimimi Gammes en uitgegeven door Daedalic Entertainment. Aiko’s Choice is de zelfstandige uitbreiding van het strategiespel Shadow Tactics. In dit spel neem je de controle over Aiko. Ook word je de baas van haar gevaarlijke vrienden die allen moordenaars zijn. Samen ga je aan de slag om de geesten uit haar verleden te zoeken. Het spel speelt zich af in Japan, grotendeels in het zogenaamde Edo-tijdperk.

Aiko, de hoofdpersoom, is een meesteres in camoufleren en leidt zo de vijanden af die vermomd zijn als een Geisha. Aiko denkt er zeker van te zijn dat ze haar vroegere leven verlaten heeft, totdat haar voormalige spionnenmeester verschijnt uit de schaduwen om haar te prikkelen. Deze spionnenmeester, Lady Chiyo, heeft dodelijke plannen voor haar. Hierom gaat ze samen met haar vrienden op jacht naar de geesten en spoken uit haar vroegere leven.