Shadow Tactics Blade of the Shogun Key Kopen. Shadow Tactics Blade of the Shogun Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Shadow Tactics Blade of the Shogun key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Shadow Tactics Blade of the Shogun rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 16-05-2022 voor een Shadow Tactics Blade of the Shogun sleutel in Nederland is € 15.99

Shadow Tactics: Blade of the Shogun is een real-time stealth game dat zich afspeelt in het oude Japan tijdens het Edo tijdperk. De game is ontwikkeld door Mimimi producties en in 2016 uitgebracht door Daedalic Entertainment. Het spel is geïnspireerd op de succesvolle game Commando’s en geschikt voor de PlayStation 4, Xbox One en Windows, Linux en iOS computers.

De game ademt de sfeer uit van het oude Japan, versterkt door passende Japanse voice-overs. Het camerastandpunt is als een drone boven het landschap. De levels zijn gevarieerd. Japanse dorpen wisselen af met rijstvelden, berglandschappen en besneeuwde ondergrond. Naast de computergestuurde vijanden zijn er veel, in klederdracht gestoken, non playing caraters. 3 vaardigheidsniveaus geven keuze in de gewenste moeilijkheidsgraad. Tijdens het spel heeft de speler een vrije keuze hoe de missies tot een goed einde te brengen.

5 unieke helden

Het verhaal van Shadow Tactics: Blade of the Shogun gaat over een nieuwe shogun in Japan. Vele rebellengroepen schieten tevoorschijn om zijn gezag te ondermijnen. Samoerai Mugan krijgt de taak een team te formeren en de opstand te onderdrukken. Hoe dit gebeurd is aan de speler zelf. Het team bestaat uit 5 karakters met allen hun eigen specifieke vaardigheden.

Samoerai Mugen is de vechtersbaas die met een slag van zijn krachtige zwaard meerdere tegenstanders kan verslaan. Hayato is een geheimzinnige ninja. Sluipen is de specialiteit in combinatie met de dodelijke Japanse werpster. Aiko is gespecialiseerd in camouflage. Vermomd als geisha de perfecte karakter om vijanden af te leiden. Takuma is een scherpschutter en kan de vijanden op grote afstand uitschakelen. Straatkind Yuki is meester in het plaatsen van dodelijke vallen waardoor patrouillerende tegenstanders worden verrast. Gedurende een episode zijn niet alle spelers beschikbaar waardoor de tactiek moet worden aangepast aan de vaardigheden van de beschikbare karakters.