Shadow of the Tomb Raider Key Kopen. Shadow of the Tomb Raider Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Shadow of the Tomb Raider key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Shadow of the Tomb Raider rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Shadow of the Tomb Raider sleutel in Nederland is € 4.94

Shadow of The Tomb Raider is een opkomende, actie-avontuur, game, ontwikkeld door Eidos Montréal met de samenwerking van Crystal Dynamics.

Het is een solo-player game en het derde deel van de reboot-series.Het hoofdpersonage Lara Croft is een archeoloog op expeditie naar Latijns-Amerika, op zoek naar een Maya-relikwie die een connectie heeft met haar overleden vader. Dezelfde relikwie wordt ook gezocht door de paramilitaire organisatie Trinity, die het relikwie willen hebben om “de wereld opnieuw te bouwen”. Je moet er dus alles doen om ervoor te zorgen dat ze het relikwie niet in handen krijgen.
Die ontdekte ze tijdens de gevechten in het eerste-en tweede deel van de Tomb Raider series. Tijdens de expeditie begint Lara aan een Maya-apocalyps en probeert ze de wereld te redden.

Nu met nog meer functies!

Shadow of The Tomb Raider zal worden gereleased op 14 september 2018. Net als de voorganger bekijk je het spel nu ook vanuit het derde persoon perspectief. De besturing om te zwemmen is nu wel volledig aangepast,omdat ze nu in staat is om haar adem onder water langer in te houden door de introductie van de luchtzakken. Nieuw, is ook het vermogen om een klif te beklimmen met een touw.

Stamina is de nieuwe hack

Stamina zal nu nog een belangrijkere rol spelen in het spel, wanneer ze zich kan onttrekken van de gevechten, als ze uit de zichtlijn is ontsnapt van de vijanden,net zoals de vorige Tomb Raiders kan je op wilde dieren jagen, materialen maken met behulp van grondstoffen, puzzels oplossen en optionele graven verkennen.