Shadow Empire Key Kopen. Shadow Empire Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Shadow Empire key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Shadow Empire rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Shadow Empire sleutel in Nederland is € 7.26

Shadow Empire is een ambitieus 4K strategie spel dat zich afspeelt in een nieuwe wereld. Complete chaos is uitgebroken en oorlog zaait bloedvergieten en verderf. Dit spel vergt de benodigde militaire focus om te kunnen overleven en veroveren. Dit is een uniek RPG simulatie game met prachtige grafische effecten.

In dit spel heb je het commando over de overgebleven bevolking. Bied je ze de veiligheid om een nieuwe wereld op te kunnen bouwen? Bescherm je grondgebied en versla tegenstanders om grenzen te verleggen. Shadow Empire is een single player game dat ook uitbreidbaar is met extra pack.

Shadow Empire biedt veel gameplezier. Hierbij gaat het niet om oorlogstrijd op zichzelf. Verzamel in dit spel de beste commando s en leiders om de natie mee te verdedigen. Ga de samenwerking aan met andere landen en krijg zo een steeds sterkere positie in de nieuwe wereld. Rebellen, plunderaars en oorlogsmisdadigers bieden volop verzet!