Settlement Survival Key Kopen. Settlement Survival Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Settlement Survival key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Settlement Survival rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Settlement Survival sleutel in Nederland is € 8.09

Settlement Survival is een 3d spel dat draait om een stedenbouwer die een groep overlevenden helpt bij het vinden van een nieuw huis. Het is beschikbaar in singleplayer modus en uitgebracht en ontwikkeld door Gleamer Studio.

Het spel

Tijdens het spel kruip je in de huid van een stedenbouwer. Deze stedenbouwer leid mensen naar een nieuw huis in de stad van de overlevenden. Je bent verantwoordelijk voor het vinden van onderdak, voedsel en het beschermen van de overlevenden. Daarnaast zorg je voor welzijn, geluk, onderwijs en werkgelegenheid. Wanneer je al deze zaken goed kan dan kan je zelfs inwoners van buitenaf naar je stad trekken! Tijdens het spel heb je veel ontwerpvrijheid en door de unieke spelmodus worden zelfs de meest ervaren spelers uitgedaagd. Ben jij in staat om de uitdagingen in dit spel te overwinnen?