Serious Sam 4 Key Kopen. Serious Sam 4 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Serious Sam 4 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Serious Sam 4 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 07-06-2023 voor een Serious Sam 4 sleutel in Nederland is € 8.09

Serious Sam is een first-person shooter ontwikkelt door Croteam en uitgegeven door Devolver Digital.

Croteam keert terug met een krachtige prequel van de Serious Sam-serie die chaos opschaalt naar ongekende niveaus. De klassieke Serious Sam-formule is vernieuwd door een niet te stoppen arsenaal op te zetten tegen een onvoorstelbaar aantal vijanden, waarbij spelers zich een weg moeten banen uit onmogelijke situaties. Dankzij de indrukwekkende technologie van Croteam kan Serious Sam 4 nu een nog belachelijker aantal vijanden op je af sturen dan ooit tevoren.

PLOT

De mensheid wordt belegerd omdat Mental’s hordes zich over de wereld verspreiden en de overblijfselen van een gebroken en verslagen beschaving willen verwoesten. Het laatst overgebleven verzet tegen de invasie is de Earth Defense Force onder leiding van Sam “Serious” Stone en zijn zwaarbewapende ploeg “buitenbeentjes-commando’s”.

HORDEN VAN INDRINGERS

De iconische cast van buitenaardse indringers keert terug met een aantal nieuwe versterkingen! Vecht je een weg door ongelooflijke aantallen volgelingen van Mental, waaronder de iconische Headless Kamikaze, Beheaded Rocketeer, Kleer, Scrapjack, Werebull en Khnum! Neem het op tegen gloednieuwe vijanden en grote monsters zoals de hectische Processed, de weerzinwekkende Belcher, de keiharde Zealot en nog veel meer!

EXPLOSIEF ARSENAAL

Gewapend met een arsenaal aan zeer destructieve wapens, heb je genoeg keuze voor elke situatie. Vernietig Mental’s Horde met het krachtige jachtgeweer met een dubbele loop, de knallende minigun, de krachtige kettingzaag-werper, een gloednieuw automatisch jachtgeweer en het iconische kanon. Upgrade je wapens en geniet van de gewelddadige schoonheid van bijvoorbeeld de vergrendelbare raketwerper en de machtige laserstraal van de dood.

ONLINE GEKTE MET JE VRIENDEN

Knal jezelf door de actievolle campagne samen met je vrienden in de online coöpmodus voor maximaal 4 spelers! Voer spannende primaire missies en zijmissies uit in aangepaste moeilijkheidsgraden voor een extra uitdaging.

LEGION SYSTEEM

Serious Sam 4 ontketent enkele van de grootste momenten in de geschiedenis van de serie met het nieuwe Legion System en slagvelden vol met duizenden vijanden!