Secret of Mana CD Key code kopen

Secret of Mana is een klassieke actie-RPG, ontwikkeld en oorspronkelijk uitgegeven door Squaresoft.

Deze RPG innoveerde door de fantasy epiek van het genre te combineren met een real-time gevechtssysteem en een dynamische spelwereld. Bijgestaan door teamgenoten kan de speler verschillende wapens en magische krachten gebruiken in de strijd. Het avontuur begint wanneer een weeskind, Randi, op een wandeling in het bos een legendarisch zwaard vindt, wat onmiddellijk de aandacht van monsters trekt. Hij wordt verbannen uit zijn dorp en gaat op reis om het Mana Zwaard te hersmeden en te voorkomen dat de geschiedenis zich herhaalt.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Secret of Mana tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Secret of Mana op Keysforgames.nl