Sea Salt Key Kopen. Sea Salt Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Sea Salt

Vergelijk prijzen en koop Sea Salt key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Sea Salt rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Sea Salt is een geheimzinnig omgekeerde horror actie-strategie spel waarin je de oude, vreselijke God Dagon vertolkt en zijn donkere krachten gebruikt om een bende aanhangers te dirigeren en groot te maken.

Ontwikkeld en uitgegeven door YCJY Games.

Dagon, een oude, naar wraak dorstende God, voert het commando over een bende afgrijselijke schepsels uit de onderwereld. Voer hele troep aan en gebruik het grondgebied om de religieuze figuren die je hebben uitgedaagd te bestormen of om de terugtocht af te roepen. Ontdek de tarotkaarten om meer dan 16 verschillende troepen te ontsluiten met hun eigen sterke en gevoelige punten.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Sea Salt tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Sea Salt op Keysforgames.nl