Scorn Key Kopen. Scorn Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Scorn key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Scorn rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 24-03-2023 voor een Scorn sleutel in Nederland is € 10.31

Scorn is een sfeervolle first-person avonturenspel. Dit horrorspel speelt zich af in een nachtmerrieachtig universum, waar je je pad volgt in een wereld van donkere wandtapijten en vreemde vormen. Het idee van de game is ontstaan door de gedachten ‘je word in de wereld gegooid’. Je bent volledig geïsoleerd en verloren in de wereld en daarbij is het de bedoeling dat je verschillende verbonden regio’s ontdekt op een niet-lineaire manier. De personage die je speelt, is misschien nog wel het storendste van de hele omgeving.

In de game bezoek je verschillende plaatsen die allemaal een eigen verhaal of thema heeft. Je komt er verschillende puzzels tegen die je moet oplossen en daarnaast ontmoet je ook verschillende personages. Al deze losse elementen zijn van groot belang, omdat ze samen een wereld voor je creëren. Tijdens het spel zul je steeds nieuwe gebieden ontdekken en nieuwe gebieden gaan verkennen. Je leert nieuwe vaardigheden aan en je krijgt ook nieuwe wapens die je nodig hebt. Je probeert attracties te begrijpen die aan je worden gepresenteerd en je karakter zal zich gedurende de game ook op verschillende vlakken gaan ontwikkelen.

De functies in de game

In de game krijg je te maken met verschillende functies. De eerste is Scorn’s Cohesive Habitatable World. Dit wil zeggen dat Scorn zich afspeelt in een open wereld met allemaal regio’s. Elke regio heeft een doolhofachtige structuur en er zijn allemaal verschillende paden en wegen te ontdekken. Het verhaal speelt zich af in de game en je wordt niet gestoord door cutscenes.

Full Body Awareness is de tweede functie. Dit wil zeggen dat je beter in staat bent om het karakter te begrijpen en dat je bewust bent van de bewegingen die het karakter maakt. Interactie in deze wereld is realistisch en objecten worden met de handen vastgepakt.

Voorraad is een derde functie. Alles wat je verzameld is gedefinieerd en beperkt. Je moet ook zelf bepalen wanneer je moet vechten of dekking moet zoeken. Alleen met verschillende speelstijlen kom je verder in de game.