Scarlet Nexus Key Kopen. Scarlet Nexus Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Scarlet Nexus key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Scarlet Nexus rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 08-08-2022 voor een Scarlet Nexus sleutel in Nederland is € 9.37

De videogame Scarlet Nexus is ontwikkeld en uitgegeven door Bandai Namco Studies en wordt daarbij geleid door de voormalige leden van de TALES OF-serie van Bandai Namco Entertainment en leden van de Tales of Vesperia. Scarlet Nexus is beschikbaar voor de Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en de pc.

De hoofdpersoon en de locatie

De hoofdpersonen Yuito Sumeragi en Kasane Randall ontrafelen mysteries in de nieuwe stad Himuka, gewapend met een psycho-kinetische krachten. De stad zit gevangen in een Brain Punk-toekomst, een wereld tussen technologie en fysieke vaardigheden.

Psycho-kinetische krachten en Anderen

Door de ontdekking van een psionisch hormoon in het menselijk brein kunnen mensen bovennatuurlijke krachten krijgen en hiermee de een nieuwe wereld creëren. Terwijl de mensen in Himuka dit nieuwe tijdperk ingaan, dreigt er een groot gevaar. Buitenaardse mutanten genaamd Anderen landen in de stad, op zoek naar menselijke hersenen. Omdat de Anderen niet gevoelig zijn voor conventionele wapens, kunnen alleen mensen met bovennatuurlijke krachten de aanval van bovenaf bestrijden en de mensen in Himuka beschermen. Deze mensen worden gerekruteerd voor de Other Suppression Force, de laatste hoop voor de mensheid. De leden van de Other Suppression Force gebruiken hun psycho-kinetische krachten om stukken van de omgeving op te tillen, te breken en te slingeren om de vijand te doden. Hoe verder je komt in de game, hoe meer leden van de Other Suppression Force je tegenkomt die aan je zijde zullen vechten.

Een nieuwe kijk op Japanse RPG’s

Scarlet Nexus is een complex verhaal van banden, moed en dapperheid dat bedacht is door dezelfde geniën die Tales of Vesperia hebben geschreven. De game bevat volledig interactieve real-time gevechten met dynamische animatie. Gamers kijken op een nieuwe manier naar Japanse RPG’s omdat deze game krachtige futuristische esthetiek combineert met een gestroomlijnd vechtsysteem en strategische planning.