Satisfactory Key Kopen. Satisfactory Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Satisfactory key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Satisfactory rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 24-01-2022 voor een Satisfactory sleutel in Nederland is € 21.51

Satisfactory is een driedimensionale game waarbij je wordt uitgedaagd om fabrieken te bouwen en te automatiseren. Het is een game gepubliceerd door Coffee Stain Studios.

Omschrijving

Je wordt gedropt op een planeet met een paar tools. Het is de bedoeling dat je met behulp van de natuurlijke bronnen van de planeet gebouwen gaat bouwen voor bijvoorbeeld de artikelconstructie, de mijnbouw, transport, levering. Het doel is om ervoor te zorgen dat deze fabrieken zichzelf draaiende houden en dat het zo efficiënt mogelijk gebeurd.

De uitdaging in deze game is dat je zelf alles moet gaan doen. Door het slopen van je raket kun je bijvoorbeeld beginnen met het maken van de eerste basis en leer je daar om allerlei voorwerpen te maken van de grondstoffen die je hebt gevonden.

Het is belangrijk dat je vooruitgang boekt in de game want daardoor kun je nieuwe opties vrijspelen. Je speelt in verschillende Tiers met verschillende stappen om je productieketen zo geoptimaliseerd mogelijk te houden.

Avontuurlijk…

Er zit ook een avontuurlijke kant aan deze game. Het is een mooie game, en je kunt veel grondstoffen uit de natuur halen, de planeet waarop je land is ook een beetje gevaarlijk. Er zijn dodelijke dieren dus je moet wapens hebben om tegen deze te vechten. Overigens moet je ook voertuigen maken zodat je sneller bent.

… maar ook georganiseerd

Ondanks dat er wel wat avontuurlijke, onderzoekende kant aan deze game zit, is het vooral een game voor mensen die er van houden om te organiseren en te plannen. Je leert om een steeds complexer wordend productieproces te managen en dus goede eindproducten maakt. Je kunt deze game ook samen spelen met andere mensen, hierbij neem je het niet tegen deze mensen op, maar speel je samen.