S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl Key Kopen. S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl

Vergelijk prijzen en koop S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl is een actie, RPG-game ontwikkeld en uitgegeven door GSC Game World.

Korte beschrijving van S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl

De Chernobyl exclusie perimeter is drastisch gewijzigd na de tweede enorme explosie in het jaar 2006.
Gewelddadige mutanten, dodelijke afwijkingen en strijdende groeperingen hebben deze zone tot een moeilijke plaats om te overleven gemaakt.

Desalniettemin trekken artefacten van onschatbare waren vele mensen, genaamd S.T.A.L.K.E.R.s, die de zone betreden op eigen risico, strevend om hun fortuin te maken of de waarheid te achterhalen die verborgen ligt in het hart van Chernobyl.

Epische verhaallijn in een vloeiende open wereld

Neem de rol over van een eenzame stalker en verken de realistische open wereld in een radioactie zone van 64km² met een verscheidenheid aan omgevingen die de post-apocalyptische sfeer belichten uit verschillende hoeken.

Vind jouw weg door de zone en definiëer jouw lot terwijl je jouw weg kiest in de sterk vertakte epische verhaallijn. Maak dus de juiste keuzes want deze zullen jouw uiteindelijke lot bepalen.

Verscheidenheid aan vijanden en honderden wapen combinaties

Ontmoet leden van de verschillende groeperingen en beslis wie van hen jouw vriendschap en wie van hen de kogel verdient. Ga de intense vuurgevechten aan met een uiteenlopende verscheidenheid aan vijanden die met hun eigen aanpak jou te slim af proberen te zijn.

Kies jouw eigen voorkeurswapens uit meer dan 30 verschillende types vuurwapens met ontelbare modificaties die jou er toe in staat stellen enkele honderden dodelijke combinaties te maken.