Rust Key Kopen. Rust Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Rust key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Rust rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Rust sleutel in Nederland is € 8.31

Rust is een online, multiplayer spel waarbij het belangrijkste doel is om te overleven in de wildernis. Naast dat de speler te maken krijgt met wilde dieren en andere spelers. Moet hij zijn dorst, honger en gezondheid goed in de gaten houden. De andere gevaren komen dus vanuit de andere spelers Dat komt omdat het spel alleen online en in multiplayer vorm te vinden is.

Gameplay

In Rust worden de verschillende spelers tegen over elkaar gezet in een grote wildernis. Het doel van het spel is om deze wildernis te gebruiken en te overleven. In het begin heb je alleen een steen en een fakkel. Hiermee kun je bomen en stenen kapot maken om andere materialen van te maken. Voedsel en kleding kun je krijgen door te jagen op wilde dieren. Daarnaast kun je verschillende materialen zoeken om weer andere dingen mee te maken zoals wapens. Deze wapens heb je uiteindelijk nodig om met de andere spelers en wilde dieren te vechten. De moeilijkheidsgraad van het spel zit hem in het overleven, maar ook in de gevechten zelf. De kogels vliegen namelijk niet automatisch naar de spelers zoals je vaker ziet in games, maar echt naar de plek waar je op richt.

Na een bepaalde tijd komen er vliegtuigen die pakketten laten vallen ergens op de kaart. Deze vliegtuigen zie je al van verre aankomen waardoor spelers vaak er op af rennen en daardoor in elkaars val kunnen trappen. In deze pakketten vindt je handige spullen om te kunnen overleven in de wildernis.

Er zijn een hoop verschillende manieren om dood te gaan in het spel. Je kan omkomen van de honger of dorst wanneer je niet voldoende voedsel en water in neemt, maar ook door kou of verdrinking. Ook bevinden zich op de kaart van het spel verschillende radioactieve gebieden waar je speciale uitrusting voor nodig hebt. Wanneer je dat niet hebt, zal ook dit zorgen voor een vroegtijdige dood.

Dood

Dood betekent niet game over, maar hierdoor begin je overnieuw met alleen een steen en een fakkel. Je begint dus van voor af aan.