Ruinarch CD Key code kopen

Over dit spel

Ruinarch is een simulatiegame waarin je in de huid kruipt van een kwaadaardige heerser die de wereld probeert over te nemen. Het spel is ontwikkeld door Maccima Games en wordt uitgebracht door Squeaky Wheel Studio Inc.

De fantasievolle wereld van Ruinarch is vrolijk en vredig. Dit duurt echter niet lang want je probeert namelijk een slechte wereldleider te worden. Hiervoor kun je meteoren, aardbevingen en vuurballen loslaten op dorpen en gemeenschappen. Je hebt ook allerlei wezens ter beschikking die je kunt loslaten op de wereld. Je kunt ook de huidige leider beïnvloeden en zo op subtielere wijze macht uitoefenen. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook propaganda verspreiden en dorpelingen veranderen in weerwolven bij volle maan. Je hebt enorm veel vrijheid om te doen wat je wil en één ding staat vast: De wereld zal snel aan je voeten liggen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Ruinarch tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Ruinarch op Keysforgames.nl